nedelja, 3. november 2013

Bog ne daj, da izgubim svoj koledarček!

Kot kaže se spravim osveževat svoj blog le takrat, kadar se vrnem s kakšnega potovanja - še vedno polna spominov in prelepih doživetij, ki bi jih rada delila z vsemi. Tako sem po enem letu zopet kliknila na svoj blog Jutrasozakon in se jezila nase, zakaj nisem bolj pridna.

Čeprav verjetno izgleda, da nimam nobenega dela, pa temu še zdaleč ni tako. Zaradi vsakodnevnih novinarskih obveznosti se namreč le stežka spravim pisati še za dušo, zato bi vam na tem mestu rada predstavila, kaj vse počnem, ko ne blogam.

Poleg obveznega obiskovanja predavanj in vaj na fakulteti, se trenutno aktivno udejstvujem v novinarskem društvu Fejs, pišem za časopis študentov novinarstva Klin, sodelujem pri Akademski televiziji, kjer skupaj s sošolko pripravljava prispevek o fiktivnih vpisih. Konec novembra se začenja medijski festival Naprej/Forward in že sedaj vabim vse tiste, ki vas zanimajo mediji, fotografija ali pa vam gredo mediji na živce, da se nam pridružite. Skratka vsi! Poleg odličnih svetovnih gostov, ki bodo predavali o najrazličnejših temah, pa bo sledila tudi podelitev novinarskih nagrad in druženje - tudi z nami, zagrizenimi študenti novinarstva, ki se kot mravljice pripravljamo na veliki brezplačni dogodek. 
 Med vikendi me boste najpogosteje našli za mikrofonom na lokalnem Radiu Krka, med tednom pa se bom najverjetneje podila z mikrofonom in kamero po Ljubljani ter pripravljala nove oddaje na študentski spletni televiziji Šouvizija. Prejšnji mesec smo posneli konkreten intervju z nekdanjim in novim rektorjem ljubljanske univerze, predvajali že drugo sezono Študentskih zadev, v pripravah pa je tudi povsem nova oddaja o Evropski uniji - Živim v Evropi. 

Če mi ostane kaj časa, rada moderiram kakšno prireditev, ali pa se prepotim na zumbi. Z našo ekipo novomeških Rotaractovcev nikoli ne pozabimo na druženje, dobrodelnost in zabavo, v glasbi pa uživamo vsi pevci Mešanega pevskega zbora Pomlad. Pridite nas poslušat na koncert Oliverja Dragojevića v petek! :)  

Delček mojega novinarskega udejstvovanja pa si lahko pogledate na spodnji povezavi. Se beremo. Bolj redno, obljubim. 

http://www.souvizija.si/oddaje/studentske-zadeve/starejsi-kolegi-svetujejo-brucem

Ni komentarjev:

Objavite komentar